Türk Kahveli Ev Yapımı Peeling/Wonderful Homemade Turkish Coffee Peeling/Домашний турецкий кофейный пилинг






Günaydınlar! Pazartesiye en enerjiğinden başlamak için bakım şart 😄. Her zamanki yaptığım peelingin içine Türk kahvesi ilave ettim sonuç inanılmaz 😎 derinlemesine temizlenmiş pırıl pırıl parlayan bir cilt oldu. Bu etkiyi hazır hiçbir peeling de elde edemedim. 2 kaşık beyaz kil, 1 kaşık pirinç unu, 1 kaşık mısır unu şeklinde toz karışımı çokça hazırlayıp bir kapta saklıyorum. 2 tatlı kaşığı karışımdan alıp, 2 çay kaşığı kadar Türk kahvesi, birkaç damla gliserin, kıvamını alana kadar maden suyu ile karıştırın. Maden suyu hem yüzdeki kirleri kabartma da hem de leke, gözenek vs sıkıntısı olanlar için ideal fakat ben mineral içeriği yüksek diye çok kullanıyorum. İçerdiği tuz sayesinde gözenek sıkılaştırıcı etkisi de bulunmaktadır.
Bu peelingi göz altı ve dekolte bölgesi dahil uygulayın. Kuruyana kadar bekletin. Bir poşet veya gazete yayın dairesel hareketlerle masaj yaparak ovalayın. Yüzünüze uygun bir sabunla yıkayın kurulayın. Gül suyunu tonik olarak uygulayın. Yüzünüz tamamen kuruduğunda  cildinize göre nemlendirici kullanın.


Stir 2 tablespoons white clay, 1 tablespoon rice flour, 1 tablespoon corn flour. I prepare this powder mix too much and keep it in a jar. Take 1 tablespoon from this mix, add 2 teaspoons Turkish coffee powder, a few drops glicerin and natural sparkle water. Texture should like second pic. Apply to your all face including eye around, neckle. Let it dry. Then remove from your face by massage. Wash your face with a face cleaner. Dry. Apply rose water as toner. Finally apply your face cream according to your skin type. The result is shinning deep cleaned skin 👌

Not: Hamileler kahve ilavesi yapmasın.

PS:If u are pregnant, dont use coffee in case all not good situations.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Eksi Mayalı Tereyağlı Yumuşacık Açma

Translate

Yağlı Kat Kat Çörek