Missha Yoğun Kapatıcılık İçeren BB Krem - M Perfect Cover BB Cream No: 13 BB Kullanıcı Yorumlarım




Herkese hayırlı Ramazanlar!
Benim sayfamı,bloğumu ve youtube kanalımı takip edenlerin çoğu kadın o yüzden yüz maskesi, saç maskesi, çeyiz önerileri gibi yazılarım ilgi görüyor ve bu konularla ilgili çokça sorular geliyor. Birçok bb krem denemiş ve kendi rengini bulamamış biri olarak misshanın bb kremini anlatmak istedim. İnternette birçok yorumda "bu krem korelilere göre, küllü tonlarda, eşit dağılmıyor" gibi yorumlar gördüm.

🎀Öncelikle bb kremlerden fondöten performansı beklemeyin. Bb kremler günlük yok gibi makyaj için tasarlanmış hafif yapıda, güneş koruyuculu, iyileştirici özelliği olan merhemlerdir. Eğer kapatılması gereken kızarıklık, sivilce izi vs gibi cilt kusurlarınız varsa birçok markanın kamuflaj paletlerini kullanınız.

🎀Ürünü uygulamadan önce nemlendirici kullanınız, varsa kusurlarınızı kamuflaj ürünleri ile kapatınız(kızarıklık için yeşil renk gibi).

🎀Ürünü yüzünüze eşit şekilde dağıtınız. Bu tür yüksek kapatıcılık içeren ürünler kendinden pudralı oluyor o yüzden hızlı bir şekilde uygulamanız gerekiyor.

🎀Kesinlikle çok kalın yapıda pudralar kullanmayınız. Transparan pudra ile çok hafif T bölgenizi ve göz kapaklarınızı sabitlesiniz yeterli. Yoğun pudra ile un kurabiyesine dönme ihtimali yüksek oluyor çünkü.

🎀En açık renk tonu 13. Eğer buğday tenliyseniz 21 numarasını kullanabilirsiniz. Daha koyu tenliler için daha 23,27,31 gibi koyu renkleri mevcut sadece açık tenliler için üretim yapmıyorlar.

🎀 Hassas ciltler için, gözenek kapatıcı vs binbir çeşit missha bb kremi var.

🎀 Ürün gerçekten kalıcılığı yüksek, oksitlenme asla yapmıyor.

🎀Yüzünüzde yok gibi duruyor.

🎀Sürdükten sonra cilt ile bütünleşiyor.

🎀Spf 42 gibi gayet yüksek koruma faktörü içeriyor.

🎀 Gözenek probleminiz varsa ya da sıfır gözenek görünümü istiyorsanız gözenek küçültücü herhangi bir bazdan sonra uygulayabilirsiniz.

🎀 Olaki cildiniz tekrar yağlanırsa ürün hemen kalkmıyor, ince çizgi olarak katlanmıyor.

🎀Ürün düzenli kullanımda çizgi oluşumunu engellemeyi vaad ediyor.

🎀 Çinko içerdiği için ciltteki tahriş ve kızarıklıkları iyileştirici ve cildi aydinlatıcı etkisi var.

🎀Temiz içerikli bir ürün paraben vs. içermiyor.

🎀 Cildinize sabitlediğinizde mıh gibi kalıyor bu durum birçok kalıcılik vaad eden fondöten de bile yok. Tam sür çık bir ürün.

🎀Bir bb kreme göre gayet güzel kapatıcılığa sahip fakat kesinlikle fondöten performansı beklemeyin zaten ürün de fondöten değil. Niye ısrarla söylüyorsun derseniz insanlar blogger yorumlarina bakıp gözlerinde çok büyütüyor sonra da ürünü satın alinca aman bu muymuş diyorlar. Hiç bir krem sizi olduğunuzdan daha farklı yapmaz. Nemlendirse, güneşten korusa, renginizi eşitlese yeterlidir 🥰.

Sonuç olarak ben çok sevdim❤️. Güneş kremi sürmeden bile sürüp çıkabileceğim bir ürün olması çok güzel.


Not: Hiçbir marka ile sponsorluk durumum yok. Yaptığım tüm alışverişler, kullandığım aletler vs hepsi kendi imkanlarımla alınmıştır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Eksi Mayalı Tereyağlı Yumuşacık Açma

Translate

Yağlı Kat Kat Çörek