Pizza Simit Poğaça/Simith Pizza Poacha/Пицца Cимиt Булочки

Pizza Simit Poğaça/Simith Pizza Poacha/Пицца Cимиt Булочки 




Özellikle çay zeytin ve simit poğaça üçlüsü bağımlısı iseniz harika oluyor. Tavsiye ederim. Uzun süre de tok tutuyor. 

Hamuru için (for dough)
2 Su bardağı süt (2 cup of milk)
2 Su bardağı su (2 Cup of water)
2 Su bardağı sıvıyağ (2 Cup of vegetable oil)
1 paket maya (1 package or 1 tablespoon dried yeast)
4 yemek kaşığı şeker (4 tablespoon sugar)
1,5 yemek kaşığı tuz (1 1/2 tablespoon salt)
2 paket kabartma tozu (2 packages banking powder)
11-12 bardak un (11-12 cups of flour)
İçi için (for filling)
Sucuk (Turkish sucuk or sausage)
Biber (cleaned and cutted Peppers)
1 yemek kaşığı zeytinyağı (1 tablespoon olive oil)
Yarım tatlı kaşığı kekik (1/2 tablespoon thyme)
Kaşar (Cheddar or a kind of strict structure cheese)
1 domates (1cutted Tomato)
Kaplamak için (for coverage the simith poachas)
Susam (Sesame seeds)
1 yemek kaşığı pekmez (1 tablespoon Turkish pekmez (boiled Grape juice)
1 çay bardağı su (1/2 cup water)



Yapılışı

Hamuru hazırlayın. İçini hazırlayın. Ayrı bir kapta pekmezli suyu karıştırın. Hamurdan parçalar koparıp sıralayın. Pekmezli suya sonra susama bulayın. Ortasına elinizle çukurlaştın. Kaşıkla içini koyun. Üzerine bir dilim kaşar koyun. Yarım saat bekletin. Önceden ısıtılmış 180 derece fırında pişirin. Afiyet olsun. 


Directions

Make dough. Wait for incubation. Make little Balls from the dough until the dough over. İmmerse the dough balls to pekmez-water mix. Then cover with sesame seeds. Make a hole on of dough balls. Put the filling to center of dough with a spoon. Put a thin slice of cheese to top of poachas. Wait for 30 minutes. Then bake at preheated 180 C (360F) in oven. Bon appetit! 









Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Eksi Mayalı Tereyağlı Yumuşacık Açma

Translate

Yağlı Kat Kat Çörek