Flormar Maskara Bazı Kullanıcı Yorumlarım/Maskara Bazı / PrimerıNasıl Uygulanır?


Herkese merhaba! Bugün son zamanlarda çok revaçta olan maskara bazı/primerlerından bahsedeceğim. Maskara altuna uygulanan, volüm verme özelliği en zayıf olan maskarayı bile kullanabilmenizi sağlayan, suya dayanıklı maskarayı daha rahat çıkarmanızı sağlayan bir ürün. 

🎀İçeriğinde castor oil yani hint yağı esterleri, hidrolize biotin içeriyor. Böylece hem bakım hem de kozmetik güzellik vaad ediyor.

🎀İlk açıldığında biraz daha sıvık ama zamanla kıvamlı bir alçı görünümünü alıyor.

🎀Kesinlikle boş bir maskara fırçası olmadan kullanılmaması gereken bir ürün. Kirpikler bir araya geldiğinde açmak gerekebiliyor.

🎀Kullanım olarak kirpik ortasından ucuna doğru tarama hareketi yaparak uygulamak gerekiyor. Çok diplere uygularsanız fırçası çok ürün tuttuğu için diplere cok fazla beyazlık uyguluyor.

🎀Kurumasını beklemeden üzerine maskarayı uygulamanız gerekiyor.

🎀Maskarayı dipten uca uygulayıp temiz bir fırça ile bir araya gelen kirpikleri ayırırsanız harika tek tek ayrılmış, hacimli, belirgin kirpikleriniz oluyor.

🎀Arada indirime giriyor ben 19 kusur liraya almıştım.

🎀Hem uzunluk hem de hacim vaad ediyor. İçinde bulunan fibrin parçaları sayesinde gerçektende kirpikleri olduğundan bir tık uzun gösteriyor. Bir Türkan Şoray kirpiği beklemeyin tabiki 🤣.

🎀 Kesinlikle daha sıvık ve bol miktarda maskara ile uygulamak gerekiyor. Kurumak üzere olan maskara ile uygulamayın.



Fırçasının ucundaki fazlalığı iyice sıyırmak gerekiyor yoksa löp diye beyaz alçımsı Primer oraya buraya yapışabiliyor.


Flormarın ilk çıkardığında ikili olan baz ve maskarasını da kullandım. Onun fırçası daha ince yapılıydı ama maskarasını kullanamadım fırçası S şeklindeydi. Onun uygulaması buna göre bir tık daha kolaydı.

Beyaz yerine siyah yapsalar daha iyi olurmuş. Maskara süremediğiniz ara bölgeler daha az belli olurdu böylece. Cok zor olmasa gerek beyaz yerine siyah boya kullanmak.

Birde fırçası sık kıllı daha kısa ve ince bir fırça olsaymış o kirpiğin her yerine rahatlıkla uygulanabilirmiş. 

Dikkatli kullanılırsa çok güzel bir ürün. Aceleniz varsa uygulamayınız dikkatli dikkatli uygulayınız. Ben bazsız maskara tercih edemez oldum bence bir kere şans verebilirsiniz 😍.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Eksi Mayalı Tereyağlı Yumuşacık Açma

Translate

Yağlı Kat Kat Çörek