Oriflame BB Krem Yorumlarım



Herkese merhaba! Bugün uzun süre kullandığım ve en sonunda yorum yapma zamanım geldi dediğim uygun fiyatlı sayılabilecek açık renk seçeneği gerçekten de açık renk olan😂 bir BB kremden bahsedeceğim. Malum birçok markanın BB kremi çok az renk seçeneğine sahip. Genellikle açık tenlilere göre uygun renkte renkli nemlendirici bulmak çok zor. Öyle koyu yapıyorlar ki yüzünüze koyu renk kadın çorabı geçirmişsiniz gibi bir efekt veriyor 😧.

Bu ürün 30 ml'lik fakat benim hunharca hergün kullanımıma rağmen 6 ay rahat gidiyor. Bu bendeki kaçıncı paket inanın hatırlamıyorum. Zaten görüldüğü üzere ambalajındaki yazıları silinmiş 🤣. Ambalajı pek kaliteli değil anlayacağınız. Uygun fiyatlı olması için bir yerlerden kasmaları gerekiyor o da ilk önce ambalaj oluyor haliyle.


Fotoğrafda gördüğünüz fair yani en açık rengi ama merak etmeyin yüzünüze sürünce kalıp gibi durmuyor zamanla bütünleşiyor.

Gelelim vaad ettiklerine;

🎀 Renk eşitsizliklerini düzenlemek

🎀 Düzenli kullanımda gözenek görünümünü azaltmak

🎀 30 GKF ile güneşten korumak

🎀Cilde aydınlatmak

🎀 Düzenli kullanımda cilt rengini açmak

🎀 Cildi nemlendirme

🎀Cilt kusurlarını pürüzsüzleştirme

🎀Hafif yapısı sayesinde kat kat uygulanabilme

Vaadettiklerini gerçekten karşılıyor. Hergün kullanırsanız gözenekleri bir miktar sıkılaştırıyor. Cilde aydınlık veriyor. Hemencecik oksitlenip kararmıyor. Gün boyu rengi koyulmadan kalıyor. Ama eğer karma ve yağlı cildiniz varsa burun bölgeniz sebum salgısından dolayı çok parlıyor. Matlaştırıcı bir losyon kullanip uygularsanız daha rahat edersiniz yoksa 4 saatte bir yağ emici kağıt ya da transparan pudra yapmak zorundasınız. Yine Oriflame e ait yağlı ciltler için gündüz nemlendiricisi ile bu sorunu halledebiliyordum. Fakat üretimden kaldırıldı. Halbuki bugüne kadar kullandığım yüzümü yağlandırmayan tek kremdi😭. Bu bb krem yenilendiği için katalogda göremedim ama GittiGidiyor da hala bulmak mümkün. Gözenek görünümünü azaltıcı baz sürmüşcesine sürer sürmez pürüzsüzleştiren bir krem. . Mutlaka transparan bir pudra ile sabitleyiniz. Yeşil renkli corrector üzerine uygulayarak kızarıklıklarınızı kapatabilirsiniz. Katalogda artık the one A-Z Krem Hydra SPF 30  olarak satılıyor.

Missha BB Krem Yorumlarım için👉 Tık

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Eksi Mayalı Tereyağlı Yumuşacık Açma

Translate

Yağlı Kat Kat Çörek