Biotinli Saç Bakım Maskesi/Biotin Hair Mask

      Biotinli Saç Bakım Maskesi/Biotin Hair Mask


Hayırlı cumalar! Haftasonu geldiğine göre bir bakım iyi gider. Yeni saçları çıkaracak, bebek saçları uzatacak dünya üzerindeki tek madde biotin. Bu yüzden saç maskelerinde sıkça kullanılıyor. Bende evde nasıl uygulanır onu anlatmaya çalıştım. Bu arada yağlar soğuk sıkım olacak. 60 tablet bulunan kutuyu 34 kusura almıştım. Yani tanesi 68 kuruşa denk geliyor oldukça uygun fiyatlı olduğunu düşünüyorum. 


Malzemeler
2 yemek kaşığı zeytinyağı (2 tablespoon olive oil (cold press)
2 yemek kaşığı hindistan cevizi yağı (2 tablespoons coconut oil)
2 yumuşak kapsül E vitamini (2 soft capsules Vitamin E, each one 400 AU)
2 tane 5 mg lık biotin(2 pills biotin each one 5 mg)
Biraz su (some water)

Directions
Stir biotin pills and some water. Biotin only dissolve in water just like other B grup vitamins. Add other ingredients. Stir it. Apply the mask while massage to your sculp. Rest of mask apply your all hair. Wrap your head. Wait at least 5 hours. Make this mask once a weeks. U May see the resul end of 3 months. On the planet, There is other substance to grow baby hairs except biotin. If you are pregnant, do not apply any care without consulting your doctor. If you have hair loss problems, go to your doctor and have all your tests done. If there is no pathological finding and you have an anemia problem, eat at least 100 g of spleen once a week and once a week.
Yapılışı
Biotini biraz su ile eritin. Tüm malzemeleri ekleyin. Karıştırın. Masaj yaparak saç diplerine uygulayın. Kalanı saçınıza yedirin. Kafanızı bir poşetle sarın. Ardından havlu ya da tülbentle sarın. En az 5 saat bekletin. Durularken önce şampuanı yedirin. Sonra durulayın. Saç kreminizi uygulayın. Bu bakımı hafta da bir yapın. Sonuç 3. Ay da düzenli kullanımla belli olur. Hamileyseniz doktora danışmadan hiçbir bakımı uygulamayin. Eğer saç dökülmesi probleminiz varsa doktora gidip tüm tahlillerinizi yaptırın. Patolojik bir bulgu yoksa ve kansızlık sorununuz varsa günde 1 yumurta haftada da bir kez en az 100 g dalak tüketin. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Eksi Mayalı Tereyağlı Yumuşacık Açma

Translate

Yağlı Kat Kat Çörek