Koenzim Q10 li Göz Kremi

Koenzim Q10 li Göz Kremi 





Herkese merhabalar! Bugün size farklı bir tarifim var. Hep yemek olmaz dimi?😉 Koenzim Q10 li göz kremi yaptım. Yapar yapmaz da paylaşayım dedim. 👀
2 ölçü vücut losyonu (2 1/2 body Lotion I used silk protein lotion from #Oriflame but u may use any kind of body or face lotion Silk protein helps for skin)
1 ölçü yüz kremi (1/2 tablespoon face cream )
2 kapsül Co enzim Q 10 (2 capsules Co Q10 (200 mg)) Stir it. Then u May use eye cream. Co Q10 Stimulate collogen production. If u dont want to pay too much money, u may this recipe. I generally use it. As Lotion and face, u must use your favorite cream not different cream. Otherwise alergic reactions will can be happened. Collogen production reduced by time. So skin age be happened. Also collegen helps to moisture the skin. 
PS: Co Q10 is food additive not drug. Some foods contain it but as small amount



Hepsini karıştırın. Göz altı bölgenize ve kırışma ihtimali olan ağız kenarı veya alın bölgenize kullanabilirsiniz. Nedir bu Koenzim Q10?

Bu madde aslında gıdalarda düşük miktarlarda bulunmakta. Kollajen üretimini teşvik etmekte. Böylece cilt esnekliğini koruyabilmektedir. Kollajen üretimi yaş ilerledikçe azalmakta ve minik bölgelerinde önceden olmayan kırışıklıklar oluşmaktadır. Ayrıca kollajen cildin nemini korumaktadır.
Not: Bu ilaç değil gıda katkısı olarak eczanelerde satılmaktadır. Sabah akşam tutulabilir tabletler olarak bulunmaktadır. Yani ağır kimyasal değil tıpkı vitamin destekleri gibi kullanılabilir. Aslında cilt bakım ürünlerinin pahalı olmasının nedeni bu maddeler. Ben aldığımda 80 lira civarı fiyatı vardı. Fakat 32 tablet için çok uygun bir fiyat. En az 1 sene kendi göz kreminizi en pahalisindan yapabilirsiniz. Krem olarak cildinize en uygun kremi kullanın. Ben oriflame den ipek proteinli krem ve losyon kullandım. Malum ipek proteinleri cilde faydalı. Eskiden kozaların kaynatıldığî suyu insanlar ciltlerine sürerlermiş. Herkesin bildiği yöntem😄 yanlış hatırlamıyorsam İbni sina da bu yöntemi kitabında yazmıştı. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Eksi Mayalı Tereyağlı Yumuşacık Açma

Translate

Yağlı Kat Kat Çörek