Kollajen Maskesi /Collogen Mask

Kollajen Maskesi /Collogen Mask




Herkese merhabalar! Bugün size inanılmaz bir yüz maskesi tarifim var. Bu arada kullandığım ürün bizzat kendi paramla alınmıştır💸💰💷💲😅 Sadece Türkiye de yaşayanlar için faydalı olur diye markasını veriyorum. Eczacınızdan alabilirsiniz. 

Malzemeler
2 kapsül kollajen, benim ki tavuk kaynaklı Tip 2 kollajen, USB sınıfı (2 capsules collogen powder, total 1200 mg collogen)
1 kapsül E vitamini (1 capsule vitamin E (400IU)
Favori bir yüz kreminiz, ben ipek proteini içeren bir krem kullandım (Your favourite face cream almost 1 tablespoon, I used a cream with silk protein)
Biraz su (some water to dissolve collogen powder)
1 çay kaşığı kadar benim kendi yapımım Q 10 li göz kremi(1 tablespoon my homade eye cream which contains- Q10. Recipe is available on my account and my blog)

Yapılışı
Kollojen tozunu biraz su ile eritin. Zaten hemen jel kıvamına gelecektir. Diğer malzemeleri ekleyip karıştırın. Kremsi bir kıvamda olacaktır. Peeling ve tonik işleminden sonra cilde uygulayın göz çevresi de dahil. Biraz bekdikten sonra ovuşturarak kalıntıları uzaklaştırın. Yüzünüzü yıkmanız gerekmiyor. Yalnız bu tür bakımları lütfen gece yatmadan önce yapmaya dikkat edin. 

Directions
Stir the collogen powder and some water in a bowl. Then add rest of all ingredients. Stir it. Structure must be creamy. collogen face mask is ready! Apply to your all face and neck. Wait at least 30 minutes. While rubbing with your hands remove residues from your skin. You must apply this mask after peeling process once a week. 

Saf kollojen almak istiyorsanız hafta da 3 gün kemik suyu için. (Homemade white Clay Face peeling recipe is available on my page, blog and youtube channel. For pure collogen, u may drink boiled bone water 3 times a week)


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Eksi Mayalı Tereyağlı Yumuşacık Açma

Translate

Yağlı Kat Kat Çörek