Yui Kırmızı M-108 Easy Chef Stand Mikseri 1300 W

 


Merhaba bugün yine bir başka incelemem olan  Yui Kırmızı Easy Chef Stand Mikseri 1300 W inceleme ve yorum yazımla buradayım.



Ürünün özelliklerine gelecek olursak 1300 W plastik gövdeli 5 L, 10 hız kademeli. Motor gücü bence gayet yeterli. Hız kademesi de yeterli hatta fazla bile. Hacmine gelecek olursak 1 ölçü yumuşak hamuru ve yarım ölçü sert hamuru tek seferde yoğurabilir. Ev kullanımı için yeterli bir hacim. 



Aparatları aynı markanın döküm olan modelindeki(yui döküm gövde stand mikser inceleme yazısı için 👉🏻Tıkkk )gibi. Bıçaklı uçlu hamur kancası hamuru sıyırarak dibinde kuru un kalmayacak şekilde sıyırmaya yarıyor ve hızlı bir şekilde hamuru toparlıyor. Ayrıca karıştırma aparatı ve çırpma aparatı da iyi. Mika sıçramayı önleyen kapak da ürünle birlikte geliyor. Bence olsa da olmasa da olur.


18/09/2022 tarihi itibariyle ününün fiyatı 1700 TL. Bütçesi döküm gövdeli olanına yetmeyenler için uygun fiyatlı bir ürün.

"Ürün 2 yıl boyunca YUİ Türkiye garantilidir. Bu süre zarfında her hangi bir fabrikasyon arıza yaşamanız durumunda faturanız ile firmamıza müracaat etmeniz yeterlidir. Teknik servis hizmetleri firmamız bünyesinde verilmektedir. Garanti şartlarından faydalanabilmeniz için faturanızı muhafaza etmeniz yeterlidir. " diye firmanın açıklaması var.

Plastik gövdeli makine düşünenler için çok uygun bir makine ☺️.

Mutfak şefi inceleme yazarımın tamamı için 👉🏻Tıkkkk

Sorusu olan varsa aşağıya yazabilir 👇🏻.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Eksi Mayalı Tereyağlı Yumuşacık Açma

Translate

Yağlı Kat Kat Çörek