Tepsi Kebabı/Turkish Pan Kebab


Tepsi Kebabı/Turkish Pan Kebab



Malzemeler
1 kg kıyma (1 kg mince)
3 soğan (3 onions) 
1 yemek kaşığı tuz (1 tablespoon salt)
Üzerine (for top of layer)
1 yemek kaşığı Salça (1 tablespoon Tomato paste)
Biraz su (some water)
1 domates (1 Tomato)
Biber (Peppers)

for English recipe click on video


Yapılışı

Tüm malzemeleri karıştırın. Yağlı bir tepsiye aktarın. Üzerini elinizle düzleyin. Salçalı sosu tüm yüzeyeyayın.Biber ve domateslerle   süsleyin. Önceden ısıtılmış 200 derece fırında pişirin. Afiyet olsun.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Eksi Mayalı Tereyağlı Yumuşacık Açma

Translate

Yağlı Kat Kat Çörek