LİMONLU KURABİYE

LİMONLU KURABİYE


MALZEMELER
Yarım paket margarin veya tereyağı (125 g margarine or butter)
2 yemek kaşığı limon suyu (2 tablespoons lemon juice)
3 limonun kabuğunun rendesi(3 lemon zest/Zitronenschale)
Yarım su bardağı pudra şekeri(1/2 cup sugar powder)
2,5-3 su bardağı un (2+1/2 -3 cups flour)

Yapılışı
Katı yağ, limon kabukları ve 1 su bardağı unu ekleyip yoğurun.
Diğer malzemeleri de ekleyip yoğurun. Kıvamına göre un ilavesi yapın.


Elinizle yuvarlayın ve pudra şekerine bulayın.




Önceden ısıtılmış 180 derece fırında 15 dk pişirin. Afiyet olsun.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Eksi Mayalı Tereyağlı Yumuşacık Açma

Translate

Yağlı Kat Kat Çörek