Duble Çikolatalı Kek/Double Chocolate Cake
Malzemeler
3 yumurta (3 eggs)
1,5 su bardağı şeker (1 1/2 cups sugar)
1 su bardağı süt (1 cup milk)
1 su bardağı sıvıyağ (1 cup vegetable oil)
2 paket kabartma tozu (2 packages baking powder)
3 yemek kaşığı kakao (3 tablespoons kakao powder)
3 su bardağı un (3 cups flour)
1 su bardağı damla çikolata (1 cups chocolate pieces)
3 yumurta (3 eggs)
1,5 su bardağı şeker (1 1/2 cups sugar)
1 su bardağı süt (1 cup milk)
1 su bardağı sıvıyağ (1 cup vegetable oil)
2 paket kabartma tozu (2 packages baking powder)
3 yemek kaşığı kakao (3 tablespoons kakao powder)
3 su bardağı un (3 cups flour)
1 su bardağı damla çikolata (1 cups chocolate pieces)
Yapılışı
Yumurta ve şekeri köpürene kadar çırpın. Süt ve yağı ekleyin. Tekrar
çırpın. Kuru maddeleri ekleyip iyice karıştırın. Yağlı kalıba dökün. Üzerine
çikolata parçaları serpiştirin. Önceden ısıtılmış 180 C fırında 40-45 dk
pişirin. Afiyet olsun.
Directions
Whisk eggs and sugar until foamy. Add milk and oil. Whisk it again. Add dry Ingredients. Stir it until well combined. Transfer the batter to oily pan. Sprinkle the chocolate pieces. Bake at preheated 180C (360F) in oven. Bon appetit!
Whisk eggs and sugar until foamy. Add milk and oil. Whisk it again. Add dry Ingredients. Stir it until well combined. Transfer the batter to oily pan. Sprinkle the chocolate pieces. Bake at preheated 180C (360F) in oven. Bon appetit!
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder