Malzemeler
1 soğan(1 chopped onion)
Yarım kilo ıspanak(500 g Spinach)
1 çay bardağı arpa şehriye(1/2 cup vermicelli)
1 Tatlı kaşığı tuz(1/2 tablespoon salt)
Su(boiled water)
Zeytinyağı (Olive oil)
Terbiyesi için
1 yumurta
1 limon suyu
3 yemek kaşığı un
Yapılışı
Soğan ve ıspanağı zeytinyağında kavurun.
Terbiyesi için yumurta, limon suyu ve unu çırpın. Gerekirse bir miktar su ile açabilirsiniz.
Kavrulmuş ıspanaklara sıcak su ilave edin.
Şehriyeyi de ekleyip şehriyeler şişene kadar ara ara karıştırarak pişirin.
Bir kaç kepçe çorbadan terbiyeye ekleyip hızlıca karıştırın. Tencereye yavaş yavaş karıştırarak ekleyin.
Koyulaşana kadar pişirin. Afiyet olsun.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder