Malzemeler
Pandispanya için (for Sponge Cake)
4 yumurta (4 eggs)
1 su bardağı şeker (1 cup sugar)
1 çay bardağı su(1/2 cup water)
1 su bardağı un (1 cup flour)
1 su bardağı nişasta (1 cup starch)
1 pkt kabartma tozu (1 package baking powder)
2 pkt vanilya (2 packages vanilla sugar powder)
Kreması için
2 kutu krema (400 ml heavy cream)
4 yemek kaşığı şeker (4 tablespoons sugar)
2 pkt vanilya (2 packages vanilla sugar powder)
Arasına muz dilimleri (banana slices, optional)
Islatmak için karadut konservesinin suyu+2 yemek kaşığı şeker (juice of black mullberry can+2 tablespoon sugar to wet the Sponge Cake)
Karadut Sosu için (for black mullberry souce)
Karadut konservesinin yarısı ya da 250 g karadut (Half of can my handmade canned blackmullberry or 250 fresh black mullberry)
3 yemek kaşığı nişasta (3 tablespoons starch)
500 ml water (500 ml water)
1 kahve fincanı şeker (1/4 sugar)
Yapılışı
Yumurta ve şekeri iyice köpürene kadar çırpın.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder