Malzemeler
1 kase doğranmış et(1 cup (250 g) beef)
1 kahve fincanı pirinç (1/4 cup rice)
2 L sıcak su (2 L boiled water)
Terbiyesi için (for temperization)
1 yumurta sarısı (1 egg yolk)
1 limon suyu (juice of 1 lemon)
1 tepeleme yemek kaşığı un(2 tablespoon flour)
Üzerine (for Souce)
3 yemek kaşığı tereyağı (3 tablespoons butter)
2 tatlı kaşığı toz kırmızı biber (1 tablespoon paprika powder)
Yapılışı
Eti tencereye alın. Kendi suyunu salıp çekene kadar kavurun. Suyunu çekince sıcak su ekleyin ve biraz kaynatın. Pirinci ilave edin ve pirinçler şişene kadar kaynatın.
Karıştırın. Kıvam alana kadar kaynatın.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder