Mini Etli Ekmekler/Turkish Meat Bread
Malzemeler
Hamuru için (for dough)
3 su bardağı ılık su (3 cups water)
1 paket maya (1 package dried yeast)
Tuz (salt)
3 yemek kaşığı şeker (3 tablespoons sugar)
3 +? su bardağı un ( 3+? Cups flour)
İçi için (for filling)
750 g kadar kıyma (750 g mince)
1 tepeleme yemek kaşığı biber salçasi
Karabiber (Blackpepper)
Tuz (salt)
3 su bardağı kadar küp küp doğranmış soğan (3 cups small size cutted onions)
2 yemek kaşığı zeytinyağı (2 tablespoons olive oil)
Yapılışı
Su, şeker mayayı karıştırın. Azar azar un ilave ederek yoğurun. Mayalandırın. İçini hazırlayın.
Hamurdan bezeler yapın.
Oval olarak açın.
İçini doldurun.
Şekildeki gibi kenarlarını kapatın.
200 derece (392 F) fırında pişirin.
Afiyet olsun.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder