Cheesecake, çorba, ana yemek, bakım, mutfak aletleri ve tarife dair herşey
Soslu koyun gerdan
Soslu koyun gerdan
Malzemeler 3 adet koyun gerdan (3 sheep's neck) 4 adet soğan (4 onions) 4 diş sarımsak (4 cloves of garlic) Tuz (salt) Yarım çay kaşığı kekik(1/2 teaspoon thyme) 1 çay kaşığı karabiber (1 teaspoon blackpepper) 1 yemek kaşığı salça (1 tablespoon tomato paste) Sıvıyağ (vegetable oil toplam fry meats and be caramelized onions)
Yapılışı
Bir tavada gerdanları kızartın. Arkalı önlü mühürleseniz yeterlidir.
Soğanları yarım ay şeklinde doğrayın. Bir tencerede gerdanları kızattığınız yağdan 3-4 kaşık koyun. Soğanları ilave edip karamelize olana kadar orta ateşte kavurun.
Salçayi ilave edip birkaç tur dönderin.
Etleri ilave edin, üzerine sıcak su ilave edin. Kaynatın. Sarımsakları ilave edin. Etler iyice yumuşacık olana kadar ara ara su ilavesi yaparak pişirin. Ocaktan almadan bir 20 dk önce tuzunu ilave edin.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder