Cheesecake, çorba, ana yemek, bakım, mutfak aletleri ve tarife dair herşey
PRATİK KREP EKMEĞİ /HIZLI BAZLAMA
PRATİK KREP EKMEĞİ /HIZLI BAZLAMA
Malzemeler
3 su bardağı su (3 cups of water) , Un (flour) 1 tatlı kaşığı tuz (1/2 tablespoon salt) 3 paket kabartma tozu (3 package baking powder) Sıvıyağ (to cook in pot vegatable oil)
Yapılışı Suyu karıştırma kabına alın. Tuzu ekleyip karıştırın. Unu azar azar ekleyin. Un ile birlikte kabartma tozlarını da ekleyin.
Hamur akışkan fakat boza kıvamında olmalı. Tavaya sıvıyağ alın. Çok ince olmayacak şekilde dökün . Zaten kendisi fosur fosur kabarıyor. Üst yüzeyi göz göz olunca diğer tarafına çevirin.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder