HAVUÇ TOPLARI

HAVUÇ TOPLARI


Malzemeler

9- 10 adet havuç(9-10 carrots)
1 su bardağı şeker (1 cup sugar)
1 paket vanilya (1 package vanilla sugar)
1 kg+200 g bisküvi (1 kg+200 g biscuit)
Hindistan cevizi (coconu)
Bir miktar su (Some boiled water)

Yapılışı


Havuçları rendeleyin.



Havuçları tencereye alın ve şekeri ekleyin. Şekeri havuçlar püre haline geldikten sonra da ekleyebilirsiniz.
Sıcak su ekleyin.
Havuçlar iyice yumuşayana kadar pişirin.




Havuçları karıştırma kabına alın ve vanilyayı ekleyin.


Bisküvileri robotdan geçirin



 Havuçları bisküviyle karıştırın.

 Karışımdan parçalar koparın. Elinizle yuvarlayın ve hindistan cevizine bulayın.
Afiyet olsun.









Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Eksi Mayalı Tereyağlı Yumuşacık Açma

Translate

Yağlı Kat Kat Çörek