Cheesecake, çorba, ana yemek, bakım, mutfak aletleri ve tarife dair herşey
Maş Piyazı
Maş Piyazı
Malzemeler 1 su bardağı maş fasulyesi( 1 Cup mung bean) 4 adet soğan(4 onions) Tuz(salt) Zeytinyağı(olive oil) 6-7 adet salatalık turşusu(6-7 cucumber pickle) Yarım tatlı kaşığı Sumak(1/2 tablespoon sumach)
Yapılışı Fasulyeleri iyice yıkayın. Suyu bulanık olmayana kadar elinizle ovuştura ovuştura yıkayın.
Tencereye alın. Üzerine sıcak su ekleyin. Haşlayın.
Soğanları doğrayın. Sumak ve tuz ekleyip avucunuzla ovuşturun. Salatalık turşularını doğrayın. Tuz ve zeytinyağı ilave edip karıştırın. Afiyet olsun.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder