KARNABAHAR ÇORBASI

KARNABAHAR ÇORBASI



Malzemeler
1 kase küçük küçük doğranmış karnıbahar (little size cuted cauliflower)
2 soğan (2 onions)
1 yemek kaşığı salça(1 tablespoon tomato paste)
sıvıyağ (vegatable oil)
tuz, karabiber(salt, blacpepper)
2 adet kalçalı tavuk budu( 2 chicken thigh)
1 çoy bardağı arpa şehriye (1/2 cup noodle)

Yapılışı

Tavukları sıcak su döküp bir tencerede haşlayın. Kollojen açığa çıkması açısından kemikli eti  kısık ateşte 1-2 saat ağır ağır haşlamak önemli



Soğanları ve karnıbaharları yağda kavurun. Salçayı da ekleyip kavurun.




Haşlayıp didiklediğiniz tavuk eti, tavuk suyu, soğanlı karnıbahar karışımı ve şehriyeleri bir araya getirip şehriyeler yumuşayana kadar kaynatın.



Karabiber serpip servis edin.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Eksi Mayalı Tereyağlı Yumuşacık Açma

Translate

Yağlı Kat Kat Çörek