PATATESLİ KOLAY KOL BÖREĞİ

PATATESLİ KOLAY KOL BÖREĞİ

Malzemeler 

3 adet yufka ( 3 dough)

Sos için ( for souce )

1 yemek kaşığı yoğurt ( 1 tablespoon yoğhurt)

yarım çay bardağı su (1/4 cup water)

tuz (salt)


İçi için (for the filling)

3 patates ( 3 patatoes)

2 soğan ( 2 onion)

zeytintağı (olive oil)

tuz (salt)

karabiber (blackpepper)

Yapılışı

Böreğin içini hazırlayın.

Yufkayı tezgaha serin üzerini sos ile ıslatın. Börek harcını yayın ve yufkayı ortadan kesin.


Yufkanın kenarlarından kıvırmaya başlayın. Yağladığınız tepsiye istediğiniz şekilde serin.

Üzerine kalan sostan dökün ve 200 derece önceden ısıtılmış fırında pişirin. afiyet olsun.





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Eksi Mayalı Tereyağlı Yumuşacık Açma

Translate

Yağlı Kat Kat Çörek