TAVUK SUYU ŞEHRİYE ÇORBASI


TAVUK SUYU ŞEHRİYE ÇORBASI



yarım su bardağı tel şehriye ( 1/2 cup noodle)

1 su bardağı tavuk suyu (1 cup chicken broth)

400 ml domates sosu (400 ml tomato souce)

nane (mint)

tuz (salt )


Yapılışı 

Bir tencereye tavuk suyunu bir miktar daha sıcak suyu domates sosunu, tel şehriyeyi ve tuzu koyup kaynatın. Şehriyeler yumuşayınca ocağın altını kapatın nane ilave edin ve servis yapın.Afiyet olsun. (Ben tavuk suyunu tavuk kemiklerini kaynatıp buzluğa küçük küçük paylaştırarak atıyotum. Çok pratik oluyor. Hemde toplu halde bütün tavukları alıp parçaladığım için baget ve tavuk göğsü daha ucuza geliyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Eksi Mayalı Tereyağlı Yumuşacık Açma

Translate

Yağlı Kat Kat Çörek