PATATESLİ KOLAY KOL BÖREĞİ
Malzemeler
3 adet yufka ( 3 dough)
Sos için ( for souce )
1 yemek kaşığı yoğurt ( 1 tablespoon yoğhurt)
yarım çay bardağı su (1/4 cup water)
tuz (salt)
İçi için (for the filling)
3 patates ( 3 patatoes)
2 soğan ( 2 onion)
zeytintağı (olive oil)
tuz (salt)
karabiber (blackpepper)
Yapılışı
Böreğin içini hazırlayın.
Yufkayı tezgaha serin üzerini sos ile ıslatın. Börek harcını yayın ve yufkayı ortadan kesin.
Yufkanın kenarlarından kıvırmaya başlayın. Yağladığınız tepsiye istediğiniz şekilde serin.
Üzerine kalan sostan dökün ve 200 derece önceden ısıtılmış fırında pişirin. afiyet olsun.
Böreğin içini hazırlayın.
Yufkayı tezgaha serin üzerini sos ile ıslatın. Börek harcını yayın ve yufkayı ortadan kesin.
Yufkanın kenarlarından kıvırmaya başlayın. Yağladığınız tepsiye istediğiniz şekilde serin.
Üzerine kalan sostan dökün ve 200 derece önceden ısıtılmış fırında pişirin. afiyet olsun.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder